Безплатен транспорт над 100 лв. до офис на куриер
Grema 3D - Great Master LTD
    Вход / Регистрация      0 Кошница:
0.00 лв.

Подобряване на дизайна на електрически мотоциклети с 3D скенери EviXscan и Geomagic Design X


Много производствени процеси изискват CAD модел.
Ако създавате такъв за съществуващ обект, е много по-лесно да работите въз основа на 3D сканиране, отколкото от нулата. В света на 3D сканирането този подход се нарича "работен процес от сканиране към CAD" и именно той позволява на известен автомобилен производител бързо да превърне елегантен прототип в модел, който може да се произвежда.
Компанията Blackstone Tek (BST) е специализирана в производството на продукти от въглеродни влакна за мотоциклети. Любовта към състезанията подтиква компанията да прави нововъведения и да създава авангардни части, които включват много леки и здрави колела, резервоари за гориво, шарнирни механизми, корпуси и персонализирани компоненти за емблематични автомобилни марки.
Новото допълнение към гамата им е електрически мотоциклет - HyperTek. Това беше визията на Пиер Тербланш, дизайнер, работил по световноизвестни превозни средства като 999 на Ducati, HyperMotard и SuperMono.
Частите на HyperTek на Blackstone Tek първоначално са моделирани на ръка, а след това са дигитализирани в Geomagic Design X. - "Най-ефективният подход за дигитализиране на моделите". Тяхното решение съчетава 3D сканиране и обратно инженерство. Екипът използва скенер eviXscan 3D Heavy Duty Optima, софтуера за 3D сканиране eviXscan Suite и програмата Geomagic Design X на Oqton, за да пресъздаде целия модел в CAD.
???? Бъдещето на 3D сканирането в ???? автомобилната индустрия
Случаите на използване на 3D сканиране в автомобилния сектор са многобройни. Освен за разработване на нови продукти, можете да го използвате за обратен инженеринг на счупени или износени части, да извършвате проверка на качеството, да персонализирате автомобили или да правите 3D визуализации за събития.




Информация

Начало
За нас
Новини и събития
Доставка
Начин на плащане
Общи условия
Контакти
Продукти

3D принтери
Филаменти
Смоли
Аксесоари
3D принтиране
Профил

Лични данни
Поръчки
Желани продукти
Контакти

Грейт Мастър ЕООД
BG117672466
тел: +359 888 100 273

email: office@grema3d.com

email сервиз и поддръжка: support@grema3d.com

гр. Русе, бул. "Липник" №123 - Бизнес парк, Корпус В (до МОЛ Русе)
Работно време:
Понеделник - Петък  8:30 - 17:30
Събота и Неделя - почивни дни

Последвайте ни!




2024, Всички права запазени. Политика за защита на личните данни